Grillet landbrød med Krabbe og Gribiche

En sandwich! Og hvilken sandwich. Denne er vinneren på ethvert lunsjbord i sommer. Kjøp så godt brød du synes er nødvendig.
  • 20 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Gribiche (eggesalat):

  • 1
    Kutt de kokte eggene på kryss og tvers med en eggedeler.
  • TIPS
    Det går helt fint å hakke eggene for hånd også, men det er lekrest om bitene er ca. like store.
  • 2
    Bland sennep, majones og creme fraicé til en homogen saus, og tilsett øvrige ingredienser og de hakkede eggene.
  • 3
    Vend inn og smak til med sitron og salt.
  • Brød, krabbe og pynt:

  • 4
    Skjær en tykk skive av et godt brød, og grill det godt på begge sider.
  • 5
    Legg noen blader med hjertesalat på skiven, og anrett med Gribiche og så mye krabbe du ønsker.
  • 6
    Pynt gjerne med finhakket gressløk og server i hagen, eller på verandaen!

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry