Helkrabbe med cajunsmørsaus og mais

En røff, smaksrik og enkel rett som passer ypperlig til festlige lag i sommerhalvåret.
  • 45 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Saus:

  • 1
    Smelt smør i en kasserolle og tilsett løk og hvitløk. Stek over medium varme i 4-5 minutter.
  • 2
    Tilsett alle de tørre krydderne og kok videre i 5 minutter.
  • 3
    Smak til med Tabasco eller annen hot sauce.
  • Krabbe, potet og mais:

  • 4
    Del krabbene i to og fjern paven. Knus Klørne lett (de skal fortsatt henge på kroppen).
  • 5
    Kok potet og maiskolber møre.
  • 6
    Bland krabbe, potet og mais i en stor form. Hell over smørsausen og varm i en ovn (eller grill) i ca. 10 minutter på 200 grader. Krabbene skal være lune.
  • 7
    Anrett på stort serveringsfat, eller legg ut avispapir og legg retten utover bordet.

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry