Krabbeoppskrift, krabbesalat på rugbrødchips

Krabbesalat på rugbrødchips

Krabbesalat er ypperlig å servere som fingermat når gjestene ankommer. En herlig sunn, liten smaksbombe av friske urter, krabbe og rugbrødschips.
  • 40 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabbesalat:

  • 1
    Bland alle ingrediensene og smak til med sitron og salt.
  • Rugbrødchips:

  • 2
    Legg tynne skiver av rugbrød på en stekeplate, hell over litt olivenolje og dryss på flaksalt. Stek på 170 grader varmluft til de er sprø, det tar omkring 8-10 minutter.
  • Syltede reddiker:

  • 3
    Kok opp eddik, vann og sukker og avkjøl.
  • 4
    Tilsett redikker i tynne skiver og sylt dem i ca. 30 minutter.
  • 5
    Anrett på rugbrødchips med friske urter.

Relaterte oppskrifter

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus

  • 4/5
    50 min Enkel Sunn

    Chilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris

  • 4/5
    20 min Middels Sunn

    Spicy Crab Fried Rice