Krabbesalat på ertepannacotta
Ertepannacotta
Kok opp alle ingredienser, unntatt gelatin, i 5 minutter. Kjør erteblandingen i en blender og sil av. Smak til med salt og sukker.
Kok opp alle ingredienser, unntatt gelatin, i 5 minutter. Kjør erteblandingen i en blender og sil av. Smak til med salt og sukker.
Rør inn de bløtlagte gelatinplatene mens erteblandingen fortsatt er varm.
Hell i ønskede serveringsskåler/glass . Ca. 0,5-0,7 dl pr. person. Sett kjølig i minimum 1 time.
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og sitron.
Kok opp edikk, sukker, stjerneanis og korianderfrø og la det trekke i 10 minutter.
Del opp kålrot i skiver, ca. 2 cm tykke. Stikk ut rundinger av disse. Skjær kålrotrundingene i tynne skiver på en mandolin. La kålroten sylte i laken i minst 30 minutter.
Legg opp krabbesalaten på panacottaen og pynt med syltet kålrot.