1/
Del oppskrift:

Krabbesalat på ertepannacotta

Ertepannacotta

Kok opp alle ingredienser, unntatt gelatin, i 5 minutter. Kjør erteblandingen i en blender og sil av. Smak til med salt og sukker.

Rør inn de bløtlagte gelatinplatene mens erteblandingen fortsatt er varm.

Hell i ønskede serveringsskåler/glass . Ca. 0,5-0,7 dl pr. person. Sett kjølig i minimum 1 time.

Krabbesalat

Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og sitron.

Syltet kålrot

Kok opp edikk, sukker, stjerneanis og korianderfrø og la det trekke i 10 minutter.

Del opp kålrot i skiver, ca. 2 cm tykke. Stikk ut rundinger av disse. Skjær kålrotrundingene i tynne skiver på en mandolin. La kålroten sylte i laken i minst 30 minutter.

Legg opp krabbesalaten på panacottaen og pynt med syltet kålrot.