Krispy potet med krabbe og valnøttdressing
Knus og rens krabbeklørne for kjøtt. Sett til avkjøling.
Knus og rens krabbeklørne for kjøtt. Sett til avkjøling.
Sett ovnen på 225 grader.
Kok potetene møre i godt saltet vann.
Overfør potetene til et stekebrett og delvis knus de ved å trykke de ned med f.eks en stekespade. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stekes i ca 25-30 minutter, eller til de er gyldne og sprø.
Ha olivenolje, valnøtter og ansjos i en kjele. Varm dette på middels varme i ca. 5-7 minutter.
Hell valnøttblandingen i en bolle og tilsett revet hvitløk, rosiner og chiliflak mens oljen er varm. Avkjøl og smak til med salt.
Smør rømme i bunnen på et stort fat og legg på de sprø potetene. Fordel så valnøttdressingen over.
Legg på krabbe, urter og sitron. Server.