Snøkrabbe med tomatsalsa

Smakfull, enkel og rask rett til selskapet i helgen.
  • 20 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.
  • 2
    Bruk en liten kniv eller fingrene til å skrape ut krabbekjøttet fra beinene.
  • Tomatsalsa:

  • 3
    Skjær cherrytomat i båter, finhakk rødløk og gressløk, og press saften av sitron.
  • 4
    Fres cherrytomat, rødløk og gressløk i rapsolje i et par minutter.
  • 5
    Kjør det til en jevn masse i en blender, eller med en stavmikser.
  • 6
    Ha i sitronsaft og olivenolje, og bland godt sammen.
  • 7
    Smak til med salt og pepper.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Sunn

    Snøkrabbesalat med Snøfrisk

  • 30 min Enkel Sunn

    Ovnsbakt snøkrabbe med urtesmør

  • 30 min Enkel Sunn

    Wok med snøkrabbe

  • 20 min Enkel Sunn

    Bakt krabbe i folie