Ferske vårruller
Vårruller
Grovkutt avokado og putt i en bolle. Bruk en visp til å røre avakadoene til en grov purè.
Grovkutt avokado og putt i en bolle. Bruk en visp til å røre avakadoene til en grov purè.
Bland inn krabbe, koriander og limesaft. Smak til med salt.
Legg rispapiret i vann, ett og ett når du skal lage vårrullene. Rispapiret skal ligge i vann til det mykner. Løft det så forsiktig over på en fuktig kjøkkenhåndkle.
Fyll 1/4 av krabbemassen langsetter midten av rispapiret, med 2 cm til gode på hver ende. Løft rispapiret nærmest deg over krabbemassen, brett inn sidene og rull sammen.
Stek ingefær, chili og løk i oljen på medium til lav varme. Dette skal varmes, ikke brunes.
Når løken er myk, tilsettes sukker. Smelt dette inn før grovkuttet ananas tilsettes.
Når chutneyen begynner å få en tykk konsistens, helles den over i en blender. Kjør massen lett sammen og avkjøl.
Kutt rullen i biter og pynt med ananaschutney på toppen.