1/
Del oppskrift:

Ferske vårruller

Vårruller

Grovkutt avokado og putt i en bolle. Bruk en visp til å røre avakadoene til en grov purè.

Bland inn krabbe, koriander og limesaft. Smak til med salt.

Legg rispapiret i vann, ett og ett når du skal lage vårrullene. Rispapiret skal ligge i vann til det mykner. Løft det så forsiktig over på en fuktig kjøkkenhåndkle.

Fyll 1/4 av krabbemassen langsetter midten av rispapiret, med 2 cm til gode på hver ende. Løft rispapiret nærmest deg over krabbemassen, brett inn sidene og rull sammen.

Ananaschutney

Stek ingefær, chili og løk i oljen på medium til lav varme. Dette skal varmes, ikke brunes.

Når løken er myk, tilsettes sukker. Smelt dette inn før grovkuttet ananas tilsettes.

Når chutneyen begynner å få en tykk konsistens, helles den over i en blender. Kjør massen lett sammen og avkjøl.

Kutt rullen i biter og pynt med ananaschutney på toppen.