Wok med snøkrabbe

Sjømat egner seg godt i wok, har du smakt med snøkrabbe? Det hvite, søte snøkrabbekjøttet passer ypperlig med de asiatiske smakene.
  • 30 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.
  • 2
    Skrap ut krabbekjøttet med en liten kniv eller bruk fingrene til å dra ut kjøttet.
  • 3
    Skjær rødløk, vårløk og gulrot i tynne strimler, og del brokkoli i små buketter.
  • 4
    Varm rapsolje i en stekepanne eller wokpanne, og stek grønnsakene kjapt i et par minutter på høy varme.
  • 5
    Ha i snøkrabbekjøttet og la det frese i ca. 1 minutt.
  • 6
    Hell over ananasjuice og soyasaus, og la det koke raskt inn.
  • 7
    Press over saften av lime.
  • 8
    Server woken med nudler og grovhakket koriander drysset over.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Sunn

    Snøkrabbesalat med Snøfrisk

  • 30 min Enkel Sunn

    Ovnsbakt snøkrabbe med urtesmør

  • 20 min Enkel Sunn

    Snøkrabbe med tomatsalsa

  • 20 min Enkel Sunn

    Bakt krabbe i folie