Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili
Krabbemasse
Kok potetene og sil og damp dem tørre
Kok potetene og sil og damp dem tørre
Knus dem før de setter dem til å avkjøles
Bland sammen knuste poteter, fløte, olivenolje, krabbekjøtt og potetmel. Miks med en sleiv til en homogen masse
Tilsett resten av ingrediensene og vend dem inn.
Smak til med salt, pepper og limesaft før du har massen over i en sprøytepose.
Varm opp solsikkeoljen til 160 grader i en tykkbunnet kjele
Snitt opp Padronene oppe ved stilken slik at du får inn sprøyteposen
Fyll massen hele veien opp
Når du har fylt alle sammen, slenger du noen av gangen i frityrgryta og tar dem ut når de har blitt gylne på utsiden. (Ca 2min)
Legg dem på papir og dryss over maldonsalt og press over limesaft. Server med det samme.