Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og ChiliDette er snacks. Helt fantastisk deilige Padronepaprika som fylles med nydelig krabbefyll. Kall det gjerne en variant av en "Popper".40 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og ChiliLukk FremgangsmåteKrabbemasse: 1Kok potetene og sil og damp dem tørre 2Knus dem før de setter dem til å avkjølesTIPSEksempler på melne potettyper er Pimpernell, Kerrs Pink, Mandelpotet, Fjellmandel og Gulløye. 3Bland sammen knuste poteter, fløte, olivenolje, krabbekjøtt og potetmel. Miks med en sleiv til en homogen masse 4Tilsett resten av ingrediensene og vend dem inn. 5Smak til med salt, pepper og limesaft før du har massen over i en sprøytepose.Fritering: 6Varm opp solsikkeoljen til 160 grader i en tykkbunnet kjele 7Snitt opp Padronene oppe ved stilken slik at du får inn sprøyteposen 8Fyll massen hele veien opp 9Når du har fylt alle sammen, slenger du noen av gangen i frityrgryta og tar dem ut når de har blitt gylne på utsiden. (Ca 2min) 10Legg dem på papir og dryss over maldonsalt og press over limesaft. Server med det samme.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk FremgangsmåteKrabbemasse: 1Kok potetene og sil og damp dem tørre 2Knus dem før de setter dem til å avkjølesTIPSEksempler på melne potettyper er Pimpernell, Kerrs Pink, Mandelpotet, Fjellmandel og Gulløye. 3Bland sammen knuste poteter, fløte, olivenolje, krabbekjøtt og potetmel. Miks med en sleiv til en homogen masse 4Tilsett resten av ingrediensene og vend dem inn. 5Smak til med salt, pepper og limesaft før du har massen over i en sprøytepose.Fritering: 6Varm opp solsikkeoljen til 160 grader i en tykkbunnet kjele 7Snitt opp Padronene oppe ved stilken slik at du får inn sprøyteposen 8Fyll massen hele veien opp 9Når du har fylt alle sammen, slenger du noen av gangen i frityrgryta og tar dem ut når de har blitt gylne på utsiden. (Ca 2min) 10Legg dem på papir og dryss over maldonsalt og press over limesaft. Server med det samme.