Friterte Padroner fylt med Krabbe, Lime og Chili

Dette er snacks. Helt fantastisk deilige Padronepaprika som fylles med nydelig krabbefyll. Kall det gjerne en variant av en "Popper".
  • 40 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabbemasse:

  • 1
    Kok potetene og sil og damp dem tørre
  • 2
    Knus dem før de setter dem til å avkjøles
  • TIPS
    Eksempler på melne potettyper er Pimpernell, Kerrs Pink, Mandelpotet, Fjellmandel og Gulløye.
  • 3
    Bland sammen knuste poteter, fløte, olivenolje, krabbekjøtt og potetmel. Miks med en sleiv til en homogen masse
  • 4
    Tilsett resten av ingrediensene og vend dem inn.
  • 5
    Smak til med salt, pepper og limesaft før du har massen over i en sprøytepose.
  • Fritering:

  • 6
    Varm opp solsikkeoljen til 160 grader i en tykkbunnet kjele
  • 7
    Snitt opp Padronene oppe ved stilken slik at du får inn sprøyteposen
  • 8
    Fyll massen hele veien opp
  • 9
    Når du har fylt alle sammen, slenger du noen av gangen i frityrgryta og tar dem ut når de har blitt gylne på utsiden. (Ca 2min)
  • 10
    Legg dem på papir og dryss over maldonsalt og press over limesaft. Server med det samme.

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry