Krabbekaker med grønn curry
Grønn curry paste
Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos.
Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos.
Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker.
La blandingen avkjøles i kjøleskap.
Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren.
Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler
Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes.
Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfarge
Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.