1/
Del oppskrift:

Krabbekaker med grønn curry

Grønn curry paste

Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos.

Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker.

La blandingen avkjøles i kjøleskap.

Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren.

Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler

Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes.

Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfarge

Dippesuas

Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.