Krabbekaker med grønn curryStekte krabbekaker med en lekker og smakfull dipp. Om du lager mange så kan du fylle opp fryseren med gode krabbekaker som bare trenger å stekes150 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Krabbekaker med grønn curryLukk FremgangsmåteGrønn curry paste: 1Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos. 2Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker. 3La blandingen avkjøles i kjøleskap. 4Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren. 5Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler 6Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes. 7Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfargeDippesuas: 8Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.Relaterte oppskrifter 30 min Middels KosRisotto med krabbe og avokadokrem! 25 min Middels KosRisotto al Salto med krabbe og Gremolata 25 min Enkel KosPasta med rød pesto & krabbe 0 min Middels KosPokèbowl med krabbe
Lukk FremgangsmåteGrønn curry paste: 1Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos. 2Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker. 3La blandingen avkjøles i kjøleskap. 4Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren. 5Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler 6Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes. 7Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfargeDippesuas: 8Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.