Krabbekaker med grønn curry

Stekte krabbekaker med en lekker og smakfull dipp. Om du lager mange så kan du fylle opp fryseren med gode krabbekaker som bare trenger å stekes
  • 150 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Grønn curry paste:

  • 1
    Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos.
  • 2
    Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker.
  • 3
    La blandingen avkjøles i kjøleskap.
  • 4
    Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren.
  • 5
    Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler
  • 6
    Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes.
  • 7
    Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfarge
  • Dippesuas:

  • 8
    Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    10 min Enkel Kos

    Krabbe naturell