Krabbekaker med grønn curryStekte krabbekaker med en lekker og smakfull dipp. Om du lager mange så kan du fylle opp fryseren med gode krabbekaker som bare trenger å stekes150 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Krabbekaker med grønn curryLukk FremgangsmåteGrønn curry paste: 1Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos. 2Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker. 3La blandingen avkjøles i kjøleskap. 4Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren. 5Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler 6Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes. 7Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfargeDippesuas: 8Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 10 min Enkel KosKrabbe naturell
Lukk FremgangsmåteGrønn curry paste: 1Bland alle ingrediensene sammen i en blender til det blir en jevn mos. 2Varm blandingen i en panne, la den småkoke i noen minutter og smak til med salt og sukker. 3La blandingen avkjøles i kjøleskap. 4Når mosen/paste'n er helt avkjølt, bland den forsiktig med krabbekjøttet og form blandingen til ønskede kaker. Sett dem deretter i fryseren. 5Når kakene er stive, klargjør dem for panering. Dypp i rekkefølge mel – egg – brødsmuler – egg – brødsmuler 6Sett dem i kjøleskapet igjen i noen timer (eller frys dem ned om du vil lagre dem) slik at de ikke faller fra hverandre når de stekes. 7Stek kakene i en panne med en god mengde olje. Stek til de er sprø i teksturen og har en fin mørk brunfargeDippesuas: 8Bland Thai søt chilisaus og kremost godt sammen, og dryss over limeskall før servering.