Gyoza fylt med krabbe, Shitake & XO-saus
Gyoza med krabbefyll
Stek sopp et par minutter, før du tilsetter sjalottløk, ingefær og Chili. Stek ytterligere 2 minutter før du har over i en ren bolle for avkjøling.
Stek sopp et par minutter, før du tilsetter sjalottløk, ingefær og Chili. Stek ytterligere 2 minutter før du har over i en ren bolle for avkjøling.
Bland så i krabben, vårløk, koriander, sesamolje og limesaft. Smak til med salt og pepper.
Visp opp egg med litt vann i en liten skål. Dette skal du bruke som "lim" på Gyozaene.
Legg et Gyoza-papir på arbeidsbenken - og ha ca. én spiseskje med krabbefyll i midten. Pensle med egg/vann-blandingen og lukk igjen, samtidig som du former med fingrene.
Varm en spiseskje olje i en dyp stekepanne og sett gyozaene oppi. Stek et par minutter til de har fått stekeskorpe under. Skru ned temperaturen og hell 1dl vann i pannen. Sett på lokk.
La de dampe i 2-3 minutter og server på et fat med en skål XO-saus ved siden. Pynt med koriander og vårløk.
Stek ingefær, hvitløk, chili og sjalottløk til gyllen på middels varme. Det skal ta ca. 5 minutter.
Ha resten av ingrediensene oppi og la det koke i 30 minutter. Avkjøl og server.