Stek sopp et par minutter, før du tilsetter sjalottløk, ingefær og Chili. Stek ytterligere 2 minutter før du har over i en ren bolle for avkjøling.
2
Bland så i krabben, vårløk, koriander, sesamolje og limesaft. Smak til med salt og pepper.
TIPS
Spar litt av vårløken og korianderen for å pynte med til slutt.
3
Visp opp egg med litt vann i en liten skål. Dette skal du bruke som "lim" på Gyozaene.
4
Legg et Gyoza-papir på arbeidsbenken - og ha ca. én spiseskje med krabbefyll i midten. Pensle med egg/vann-blandingen og lukk igjen, samtidig som du former med fingrene.
TIPS
Om du er usikker på hvordan de ser ut, eller hvordan de gjør det, har vi snakket med våre venner i Youtube. Sjekk ut der.
5
Varm en spiseskje olje i en dyp stekepanne og sett gyozaene oppi. Stek et par minutter til de har fått stekeskorpe under. Skru ned temperaturen og hell 1dl vann i pannen. Sett på lokk.
6
La de dampe i 2-3 minutter og server på et fat med en skål XO-saus ved siden. Pynt med koriander og vårløk.
XO-Saus:
7
Stek ingefær, hvitløk, chili og sjalottløk til gyllen på middels varme. Det skal ta ca. 5 minutter.
8
Ha resten av ingrediensene oppi og la det koke i 30 minutter. Avkjøl og server.