Krabbedumplings
Soppbuljong
Del champingnon i 2 og grill hardt på snittsiden. over i en kjele med vannet. Kok opp og la trekke i ca. 1,5 time. Sil buljongen og reduser til halvparten.
Del champingnon i 2 og grill hardt på snittsiden. over i en kjele med vannet. Kok opp og la trekke i ca. 1,5 time. Sil buljongen og reduser til halvparten.
Del kålen i båter slik at stilken forsett er med og holder kålbladene på plass. Gni litt olje på snitt flatene på kålen. Dryss over med salt og pepper.
Grill på snittflatene ca. 2-3 minutter på hver side. Når kålen er mør og ferdig grillet, pensle med god olivenolje.
Bland deigen til en jevn farse, tilsett ingefær og vårløk og smak til med soyasaus og eddik. Har litt vann på fingeren og stryk i kanten rundt hele gyoza arket. Dette er for at det skal limes sammen.
Ha 2-3 ts med krabbefyll i midten av gyoza-arket og lukk dumplingene kant til kant. Dampes i soppbuljongen under lokk i ca. 3 minutter.