Krabbedumplings

  • 90 min
  • Middels
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Soppbuljong:

  • 1
    Del champingnon i 2 og grill hardt på snittsiden. over i en kjele med vannet. Kok opp og la trekke i ca. 1,5 time. Sil buljongen og reduser til halvparten.
  • TIPS
    Denne buljongen kan du lage i stort volum og fryse ned. Bruk svinekraft for en fyldigere buljong.
  • Kål:

  • 2
    Del kålen i båter slik at stilken forsett er med og holder kålbladene på plass. Gni litt olje på snitt flatene på kålen. Dryss over med salt og pepper.
  • 3
    Grill på snittflatene ca. 2-3 minutter på hver side. Når kålen er mør og ferdig grillet, pensle med god olivenolje.
  • Dumplings:

  • 4
    Bland deigen til en jevn farse, tilsett ingefær og vårløk og smak til med soyasaus og eddik. Har litt vann på fingeren og stryk i kanten rundt hele gyoza arket. Dette er for at det skal limes sammen.
  • 5
    Ha 2-3 ts med krabbefyll i midten av gyoza-arket og lukk dumplingene kant til kant. Dampes i soppbuljongen under lokk i ca. 3 minutter.
  • TIPS
    Stek dumplingen først i nøytral olje på en side. Så damp den ferdig. Dette gir en god stekesmak og litt annerledes tekstur.

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Sunn

    Bakt krabbe i folie

  • 20 min Enkel Sunn

    Grillet asparges med krabbe

  • 60 min Middels Sunn

    Grillet sellerirot med krabbe

  • 30 min Enkel Sunn

    Asiatisk pannekake med krabbe