Del champingnon i 2 og grill hardt på snittsiden. over i en kjele med vannet. Kok opp og la trekke i ca. 1,5 time. Sil buljongen og reduser til halvparten.
TIPS
Denne buljongen kan du lage i stort volum og fryse ned. Bruk svinekraft for en fyldigere buljong.
Kål:
2
Del kålen i båter slik at stilken forsett er med og holder kålbladene på plass. Gni litt olje på snitt flatene på kålen. Dryss over med salt og pepper.
3
Grill på snittflatene ca. 2-3 minutter på hver side. Når kålen er mør og ferdig grillet, pensle med god olivenolje.
Dumplings:
4
Bland deigen til en jevn farse, tilsett ingefær og vårløk og smak til med soyasaus og eddik. Har litt vann på fingeren og stryk i kanten rundt hele gyoza arket. Dette er for at det skal limes sammen.
5
Ha 2-3 ts med krabbefyll i midten av gyoza-arket og lukk dumplingene kant til kant. Dampes i soppbuljongen under lokk i ca. 3 minutter.
TIPS
Stek dumplingen først i nøytral olje på en side. Så damp den ferdig. Dette gir en god stekesmak og litt annerledes tekstur.
Relaterte oppskrifter
15 min
Middels
Sunn
Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing
5/5
40 min
Enkel
Sunn
Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus