Krabbesticks
Bland sammen kjøttet fra krabbeskjellet med brødkrumme, sitronzest og halvparten av dillen. Smak til med kayenne og salt. Fyll blandingen i en sprøytepose.
Bland sammen kjøttet fra krabbeskjellet med brødkrumme, sitronzest og halvparten av dillen. Smak til med kayenne og salt. Fyll blandingen i en sprøytepose.
Kjevle ut butterdeigsplatene til rektangler.
Sprøyt på 3 linjer med krabbeblandingen på tvers 2 av de utkjevlede butterdeigsplatene. Sprøytestripene skal gå fra kant til kant.
Pensle de fylte platene med egg. Dryss over resten av dillen. Legg over de 2 siste butterdeigsplatene. Press forsiktig platene ned rundt linjene med krabbelanding.
Pensle med resten av egget og dryss over fenikkelfrø. Sett de penslede butterdeigsplatene på frys.
Når platene er nesten gjennomfryst, tas de ut, kuttes i pinner på 1 cm i bredden på tvers av krabbeblandingen, slik at hver av pinnene får 3 forhøyninger med krabbe.
Stek på 160 grader i 15 minutter.