Hold nede ctrl tasten og trykk + / -Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Krabbesticks
Imponer gjestene med krabbsticks eller nyt dem selv som alternativ snacks. Lime og cayennepepper sørger for en frisk snert og gjør det vanskelig å bare spise en.
Bland sammen kjøttet fra krabbeskjellet med brødkrumme, sitronzest og halvparten av dillen. Smak til med kayenne og salt. Fyll blandingen i en sprøytepose.
2
Kjevle ut butterdeigsplatene til rektangler.
3
Sprøyt på 3 linjer med krabbeblandingen på tvers 2 av de utkjevlede butterdeigsplatene. Sprøytestripene skal gå fra kant til kant.
4
Pensle de fylte platene med egg. Dryss over resten av dillen. Legg over de 2 siste butterdeigsplatene. Press forsiktig platene ned rundt linjene med krabbelanding.
5
Pensle med resten av egget og dryss over fenikkelfrø. Sett de penslede butterdeigsplatene på frys.
6
Når platene er nesten gjennomfryst, tas de ut, kuttes i pinner på 1 cm i bredden på tvers av krabbeblandingen, slik at hver av pinnene får 3 forhøyninger med krabbe.