Krabbeoppskrift - Krabbesticks

Krabbesticks

Imponer gjestene med krabbsticks eller nyt dem selv som alternativ snacks. Lime og cayennepepper sørger for en frisk snert og gjør det vanskelig å bare spise en.
  • 120 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Bland sammen kjøttet fra krabbeskjellet med brødkrumme, sitronzest og halvparten av dillen. Smak til med kayenne og salt. Fyll blandingen i en sprøytepose.
  • 2
    Kjevle ut butterdeigsplatene til rektangler.
  • 3
    Sprøyt på 3 linjer med krabbeblandingen på tvers 2 av de utkjevlede butterdeigsplatene. Sprøytestripene skal gå fra kant til kant.
  • 4
    Pensle de fylte platene med egg. Dryss over resten av dillen. Legg over de 2 siste butterdeigsplatene. Press forsiktig platene ned rundt linjene med krabbelanding.
  • 5
    Pensle med resten av egget og dryss over fenikkelfrø. Sett de penslede butterdeigsplatene på frys.
  • 6
    Når platene er nesten gjennomfryst, tas de ut, kuttes i pinner på 1 cm i bredden på tvers av krabbeblandingen, slik at hver av pinnene får 3 forhøyninger med krabbe.
  • 7
    Stek på 160 grader i 15 minutter.

Relaterte oppskrifter

  • 5/5
    Krabbeoppskrift, risoni med chiliolje
    40 min Enkel Kos

    Risoni med chiliolje

  • 4/5
    Krabbeoppskrift, krabberisotto
    30 min Enkel Kos

    Krabberisotto

  • 5/5
    Krabbeoppskrift - Krabbesalat på ertepannacotta
    120 min Middels Kos

    Krabbesalat på ertepannacotta

  • Krabbeoppskrift, Krabbecurry
    120 min Middels Kos

    Krabbecurry