1/
Del oppskrift:

Krabbesufflè

Sufflè

Smelt smør i en kasserolle. Tilsett hvetemel og rør om.

Tilsett fløte og melk under konstant omrøring. Fortsett å røre til det har kokt opp. La det putre i ca. 3-4 minutter

Sett til side og avkjøl. Ha så i krabbe i hvitsausen. Smak til med salt.

Del eggehvitene fra eggeplommene og tilsett eggeplommene i hvitsausen med krabbe.

Stivpisk eggehvitene og vend de inne i krabbestanden i 3 omganger. Her er det viktig at det vendes forsiktig inn, slik at suffleen blir luftig og ikke kompakt.

Ha sufflemassen i smurte former. La det være igjen ca 1,5 cm fra toppen av formen.

Bak suffleene i ovn på 180 grader i ca. 12-15 minutter /(avhenger av størrelsen på formen.).

Server straks! Suffleen faller fort sammen. Server gjerne med litt loff eller stekt brød med meierismør til.