Smelt smør i en kasserolle. Tilsett hvetemel og rør om.
2
Tilsett fløte og melk under konstant omrøring. Fortsett å røre til det har kokt opp. La det putre i ca. 3-4 minutter
3
Sett til side og avkjøl. Ha så i krabbe i hvitsausen. Smak til med salt.
4
Del eggehvitene fra eggeplommene og tilsett eggeplommene i hvitsausen med krabbe.
5
Stivpisk eggehvitene og vend de inne i krabbestanden i 3 omganger. Her er det viktig at det vendes forsiktig inn, slik at suffleen blir luftig og ikke kompakt.
6
Ha sufflemassen i smurte former. La det være igjen ca 1,5 cm fra toppen av formen.
7
Bak suffleene i ovn på 180 grader i ca. 12-15 minutter /(avhenger av størrelsen på formen.).
8
Server straks! Suffleen faller fort sammen. Server gjerne med litt loff eller stekt brød med meierismør til.