Krabbetaco med jalapeñomajones
Saltbak selleriroten mør, i ca. 1,5 timer på 200 grader (avhengig av størrelse). Når selleriroten er avkjølt, skreller du av skallet og skjærer den i tynne skiver.
Saltbak selleriroten mør, i ca. 1,5 timer på 200 grader (avhengig av størrelse). Når selleriroten er avkjølt, skreller du av skallet og skjærer den i tynne skiver.
Grovkutt persilleblader og jalapeño.
Varm oljen til 62 grader. La persille og jalapenos trekke i oljen i ca. 10 minutter.
Kjør dette i blender til oljen blir knallgrønn. Sil oljen gjennom et kaffefilter.
Pisk sammen eggeplommene og spe med oljen til majones. Smak til med salt og lime.
Bland krabbekjøtt og majones. Fyll blandingen i sellerirotskivene.
Topp med skiver med jalapenos og reddik.