Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus
Vårruller
Legg risnudler i vann til de er myke.
Legg risnudler i vann til de er myke.
Bland nudler med krabbe, Hoisin-saus, østerssaus og smak til med lime, salt og pepper.
Kutt mango, agurk og vårlæk i tynne strimler.
Bløt rispapirene raskt i vann under springen, rist de godt og legg de på arbeidsbenken.
Legg på nudler med krabbe og grønnsaker, brett en gang over og legg sidene inn på rull rundt.
Dypp vårrullene i hjemmelagt sursøt chili-saus og nyt!
Kok opp vann, eddik og sukker.
Tilsett chili, løk, ingefær og hvitløk og la dette putre i ca 15-20 minutter, før du smaker til med limeskall, soya og østerssaus.
Tykne med maizena og sett i kjøleskapet for avkjøling.
Server med koriander til de myke vårrullene med krabbe. God sommer!