1/
Del oppskrift:

Omelett Arnold Bennet med Taskekrabbe

Mousselinesaus

Kok opp eddik, vin, urtestilker, pepper og løk.

Dette skal redusere til det er 20% igjen i kjelen. Dette er reduksjonen.

Denne siles og blandes med eggeplimmen. Pisk dette over et vannbad til det tykner.

Ta sausen av varmen og tilsett smøret - litt etter litt. Smak til med salt og sitron.

Vend inn pisket krem når du har sausen klar.

Omelett

Ha egg i en bolle sammen med kremfløte og salt og pisk det godt sammen.

Sett på en stekepanne på medium/høy varme og tilsett smør og olje.

Når det bruser god i smøret tilsetter du eggesmeten og rører forsiktig rundt med en slikkepott. Du skal ha en mellomting mellom eggerøre og omelett. Altså litt bløt.

Ha deretter eggemasen over i en form som tåler varme.

Dryss ost over og topp med renset krabbe og et lag med Mousselinsaus.

Gratiner under grillelementet i stekeovnen med døren åpen i noen sekunder.