Hold nede ctrl tasten og trykk + / -Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Omelett Arnold Bennet med Taskekrabbe
Skal du lyxe opp frokosten - eller imponere med noe "enkelt" til lunsj - er Omelette Arnold Bennet med Taskekrabbe og deilig Mousselinesaus (en variant av Hollaindaise) den perfekte retten!
Dette skal redusere til det er 20% igjen i kjelen. Dette er reduksjonen.
3
Denne siles og blandes med eggeplimmen. Pisk dette over et vannbad til det tykner.
4
Ta sausen av varmen og tilsett smøret - litt etter litt. Smak til med salt og sitron.
TIPS
Sausen må ikke varmes over 65 grader, da skiller den seg veldig lett.
5
Vend inn pisket krem når du har sausen klar.
Omelett:
6
Ha egg i en bolle sammen med kremfløte og salt og pisk det godt sammen.
7
Sett på en stekepanne på medium/høy varme og tilsett smør og olje.
8
Når det bruser god i smøret tilsetter du eggesmeten og rører forsiktig rundt med en slikkepott. Du skal ha en mellomting mellom eggerøre og omelett. Altså litt bløt.
9
Ha deretter eggemasen over i en form som tåler varme.
10
Dryss ost over og topp med renset krabbe og et lag med Mousselinsaus.
11
Gratiner under grillelementet i stekeovnen med døren åpen i noen sekunder.