1/
Del oppskrift:

Pasta Agnolotti fylt med Krabbe

Krabbefyll til Agnlotti

Kutt hviltøk, Sjalottløk og Chili i små terninger - og fres dette mykt i smør på medium varme i stekepannen. Suppler med mer olje om det blir tørt.

Ha i Creme Fraiché og kok opp.

Trekk pannen av varmen og tilsett hakkede urter, sitronskall og krabbekjøtt. Smal til med salt og sitronsaft.

Ha fyllet i en sprøytepose og avkjøl i kjøleskap.

Pastadeig

Elt godt sammen for hånd pakkes i plast og hviles i 1 time før den rulles ut. Eller: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør raskt sammen til massen blir som små gryn. Kna sammen for hånd og hviles 1 time.

Agnolotti ser ut som en liten pute. Kjevle ut deigen rundt 6 cm i høyden, og så langt den rekker i lengden. (Se for deg et skjerf). Sprøyt massen langst den ene kantet - og brett over. Bruk et pizzahjul eller lignende for å dele opp.

Kok i 2-3 minutter til de er myke, men fortsatt har litt tyggemotstand.

Skalldyrskum

Kok opp redusert skalldyr kraft. Her kan du bruke rekekraft, sjøkrepskraft, ferskvannskreps-kraft eller hummerkraft.

Kjør inn kaldt smør med stavmikser. Smak til med salt og sitron saft.

Skum sausen opp igjen og ha over de nykokte Agnolotti-putene med krabbefyll!