Hold nede ctrl tasten og trykk + / -Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Pasta Agnolotti fylt med Krabbe
Angolotti er tilsvarende Ravioli en form for fylt pasta. Den har dog en litt annen form. Krabbekjøtt tåler masse smaker - og passer perfekt i fylt pasta.
Kutt hviltøk, Sjalottløk og Chili i små terninger - og fres dette mykt i smør på medium varme i stekepannen. Suppler med mer olje om det blir tørt.
2
Ha i Creme Fraiché og kok opp.
3
Trekk pannen av varmen og tilsett hakkede urter, sitronskall og krabbekjøtt. Smal til med salt og sitronsaft.
4
Ha fyllet i en sprøytepose og avkjøl i kjøleskap.
Pastadeig:
5
Elt godt sammen for hånd pakkes i plast og hviles i 1 time før den rulles
ut. Eller: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør raskt sammen til massen blir som små gryn. Kna sammen for hånd og hviles 1 time.
6
Agnolotti ser ut som en liten pute. Kjevle ut deigen rundt 6 cm i høyden, og så langt den rekker i lengden. (Se for deg et skjerf).
Sprøyt massen langst den ene kantet - og brett over. Bruk et pizzahjul eller lignende for å dele opp.
7
Kok i 2-3 minutter til de er myke, men fortsatt har litt tyggemotstand.
TIPS
Her har du en enkel video på hvordan Agnolotti skal se ut: https://www.youtube.com/watch?v=BHbfutJHrjE
TIPS
Generelle tips til Pasta. Deigen kan blandes for hånd, eller kjøres i en foodprosessor. Husk at deigen trenger mindre væske hvis du kjører den i maskin! Det finnes masse oppskrifter på pastadeig, prøv deg frem til den du liker best.
Skalldyrskum:
8
Kok opp redusert skalldyr kraft. Her kan du bruke rekekraft, sjøkrepskraft, ferskvannskreps-kraft eller hummerkraft.
9
Kjør inn kaldt smør med stavmikser. Smak til med salt og sitron saft.
10
Skum sausen opp igjen og ha over de nykokte Agnolotti-putene med krabbefyll!