Pasta Agnolotti fylt med Krabbe

Angolotti er tilsvarende Ravioli en form for fylt pasta. Den har dog en litt annen form. Krabbekjøtt tåler masse smaker - og passer perfekt i fylt pasta.
  • 80 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabbefyll til Agnlotti:

  • 1
    Kutt hviltøk, Sjalottløk og Chili i små terninger - og fres dette mykt i smør på medium varme i stekepannen. Suppler med mer olje om det blir tørt.
  • 2
    Ha i Creme Fraiché og kok opp.
  • 3
    Trekk pannen av varmen og tilsett hakkede urter, sitronskall og krabbekjøtt. Smal til med salt og sitronsaft.
  • 4
    Ha fyllet i en sprøytepose og avkjøl i kjøleskap.
  • Pastadeig:

  • 5
    Elt godt sammen for hånd pakkes i plast og hviles i 1 time før den rulles ut. Eller: Ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør raskt sammen til massen blir som små gryn. Kna sammen for hånd og hviles 1 time.
  • 6
    Agnolotti ser ut som en liten pute. Kjevle ut deigen rundt 6 cm i høyden, og så langt den rekker i lengden. (Se for deg et skjerf). Sprøyt massen langst den ene kantet - og brett over. Bruk et pizzahjul eller lignende for å dele opp.
  • 7
    Kok i 2-3 minutter til de er myke, men fortsatt har litt tyggemotstand.
  • TIPS
    Her har du en enkel video på hvordan Agnolotti skal se ut: https://www.youtube.com/watch?v=BHbfutJHrjE
  • TIPS
    Generelle tips til Pasta. Deigen kan blandes for hånd, eller kjøres i en foodprosessor. Husk at deigen trenger mindre væske hvis du kjører den i maskin! Det finnes masse oppskrifter på pastadeig, prøv deg frem til den du liker best.
  • Skalldyrskum:

  • 8
    Kok opp redusert skalldyr kraft. Her kan du bruke rekekraft, sjøkrepskraft, ferskvannskreps-kraft eller hummerkraft.
  • 9
    Kjør inn kaldt smør med stavmikser. Smak til med salt og sitron saft.
  • 10
    Skum sausen opp igjen og ha over de nykokte Agnolotti-putene med krabbefyll!

Relaterte oppskrifter

  • 0 min Enkel Kos

    Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik

  • 30 min Ingen Kos

    Omelett Arnold Bennet med Taskekrabbe

  • 60 min Middels Kos

    Potetgalette med Krabbe, Gressløkmajones og Reddik

  • 5/5
    20 min Enkel Kos

    Grillet landbrød med Krabbe og Gribiche