Pasta med rød pesto & krabbe
Pasta
Alle ingrediensene røres sammen, og eltes til en fast deig. La deigen hvile i plastfilm eller zip-lock-pose i kjøleskapet i 2 timer før bruk.
Alle ingrediensene røres sammen, og eltes til en fast deig. La deigen hvile i plastfilm eller zip-lock-pose i kjøleskapet i 2 timer før bruk.
Kjevle deigen flat på ca 1,5 cm høyde. Kutt så videre i strimler på 1,5 cm som rulles i litt durum- eller semolinamel.
Kutt strimlene videre i 1 cm knotter. Plasser individuellt knottene på en gnocchispade og stram deigen rundt tommel eller baksiden på en skje.
Man kan forme på utallige måter; bruke gaffel, gnocchi-spade eller cavatelli-sveiv. Felles for alle - er at de stort sett kokes al dente i saltet vann. I ca. 4 minutter.
Ha alle ingredienser i en blender (kan også bruke stavmikser. Ha det da i en skål)
Kjør til en glatt og homogen masse. Er den for fast, tilsett mere olje. Smak til med salt.
Ha den røde pestoen over pastaen, og tillsett krabbe. Pynt gjerne med pinjekjerner, parmesan og en klunk olivenolje
Nyt!