Pasta med rød pesto & krabbe

Pasta, Pesto, Perfekt 🇮🇹🦀
  • 25 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Her går det helt fint å kjøpe tørket pasta i den formen du vil - ellers så har du kanskje potet til overs og kan lage Gnocchi? Her er bestemmer du selv, men om du ønsker å lage Cavatelli for hånd - har du oppskriften her
  • Pasta:

  • 1
    Alle ingrediensene røres sammen, og eltes til en fast deig. La deigen hvile i plastfilm eller zip-lock-pose i kjøleskapet i 2 timer før bruk.
  • 2
    Kjevle deigen flat på ca 1,5 cm høyde. Kutt så videre i strimler på 1,5 cm som rulles i litt durum- eller semolinamel.
  • 3
    Kutt strimlene videre i 1 cm knotter. Plasser individuellt knottene på en gnocchispade og stram deigen rundt tommel eller baksiden på en skje.
  • 4
    Man kan forme på utallige måter; bruke gaffel, gnocchi-spade eller cavatelli-sveiv. Felles for alle - er at de stort sett kokes al dente i saltet vann. I ca. 4 minutter.
  • Rød pesto:

  • 5
    Ha alle ingredienser i en blender (kan også bruke stavmikser. Ha det da i en skål)
  • 6
    Kjør til en glatt og homogen masse. Er den for fast, tilsett mere olje. Smak til med salt.
  • 7
    Ha den røde pestoen over pastaen, og tillsett krabbe. Pynt gjerne med pinjekjerner, parmesan og en klunk olivenolje
  • 8
    Nyt!

Relaterte oppskrifter

  • 30 min Middels Kos

    Risotto med krabbe og avokadokrem!

  • 25 min Middels Kos

    Risotto al Salto med krabbe og Gremolata

  • 0 min Middels Kos

    Pokèbowl med krabbe

  • 40 min Enkel Kos

    Crab Roll 2.0