1/
Del oppskrift:

Pokèbowl med krabbe

Rismarinade

Kok opp riseddik slik at sukker og salt løses opp, kjøles så ned.

Sushiris

Vei opp ris og ha risen i en sil og plasser i kaldt vann. Rør litt i risen, slik at stivelse og urenheter skilles ut i vannet. Gjenta prosessen med rent vann. Skyll og sil vekk vannet.

Ha ris og vann i en riskoker eller en kasserolle. Når risen er ferdig kokt, tilsettes 170 g av rismarinaden. Vend inn og la den hvile.

Søtpotetpuré

Pakk søtpotet i aluminiumsfolie, bak på 200 grader varmluft i ca. 40 minutter( tiden avhenger at størrelsen på poteten)

La de hvile på benken i ca. 20 minutter før du river av skallet på poteten og har innholdet i en skål/bolle

Tilsett lime, tabasco og salt

Kjør med stavmikser til glatt

Rødkål med sesam

Snitt kålen så tynt og fint du klarer

Ha kålen i en bolle og tilsett lime, salt, sukker og sesamfrø

Dekk kålen med lokk eller plastfilm, la ligge i minimum 40 minutter

Hel bort væske som har sluppet kålen.

Sett sammen

Sett sammen alt. Start med å ha sushiris i en bolle. Pynt deretter med Wakame, Wasabinøtter, Rødkål med sesam og lime, Chilimajones, Mango og Søtpotetkrem

Nyt!