Pokèbowl med krabbe

Fargerikt, fresht og digg🍲
  • 0 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Her er det mye du kan kjøpe ferdig - og det er mye du kan bytte ut, om du vil det. Dette er allikevel en gjennomtenkt og bra kombinasjon av elementer
  • Rismarinade:

  • 1
    Kok opp riseddik slik at sukker og salt løses opp, kjøles så ned.
  • Sushiris:

  • 2
    Vei opp ris og ha risen i en sil og plasser i kaldt vann. Rør litt i risen, slik at stivelse og urenheter skilles ut i vannet. Gjenta prosessen med rent vann. Skyll og sil vekk vannet.
  • 3
    Ha ris og vann i en riskoker eller en kasserolle. Når risen er ferdig kokt, tilsettes 170 g av rismarinaden. Vend inn og la den hvile.
  • Søtpotetpuré:

  • 4
    Pakk søtpotet i aluminiumsfolie, bak på 200 grader varmluft i ca. 40 minutter( tiden avhenger at størrelsen på poteten)
  • 5
    La de hvile på benken i ca. 20 minutter før du river av skallet på poteten og har innholdet i en skål/bolle
  • 6
    Tilsett lime, tabasco og salt
  • 7
    Kjør med stavmikser til glatt
  • Rødkål med sesam:

  • 8
    Snitt kålen så tynt og fint du klarer
  • 9
    Ha kålen i en bolle og tilsett lime, salt, sukker og sesamfrø
  • 10
    Dekk kålen med lokk eller plastfilm, la ligge i minimum 40 minutter
  • 11
    Hel bort væske som har sluppet kålen.
  • Sett sammen:

  • 12
    Sett sammen alt. Start med å ha sushiris i en bolle. Pynt deretter med Wakame, Wasabinøtter, Rødkål med sesam og lime, Chilimajones, Mango og Søtpotetkrem
  • 13
    Nyt!

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Crab Roll 2.0

  • 4/5
    40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab