Her er det mye du kan kjøpe ferdig - og det er mye du kan bytte ut, om du vil det. Dette er allikevel en gjennomtenkt og bra kombinasjon av elementer
Rismarinade:
1
Kok opp riseddik slik at sukker og salt løses opp, kjøles så ned.
Sushiris:
2
Vei opp ris og ha risen i en sil og plasser i kaldt vann. Rør litt i risen, slik at stivelse og urenheter skilles ut i vannet. Gjenta prosessen med rent vann. Skyll og sil vekk vannet.
3
Ha ris og vann i en riskoker eller en kasserolle. Når risen er ferdig kokt, tilsettes 170 g av rismarinaden. Vend inn og la den hvile.
Søtpotetpuré:
4
Pakk søtpotet i aluminiumsfolie, bak på 200 grader varmluft i ca. 40 minutter( tiden avhenger at størrelsen på poteten)
5
La de hvile på benken i ca. 20 minutter før du river av skallet på poteten og har innholdet i en skål/bolle
6
Tilsett lime, tabasco og salt
7
Kjør med stavmikser til glatt
Rødkål med sesam:
8
Snitt kålen så tynt og fint du klarer
9
Ha kålen i en bolle og tilsett lime, salt, sukker og sesamfrø
10
Dekk kålen med lokk eller plastfilm, la ligge i minimum 40 minutter
11
Hel bort væske som har sluppet kålen.
Sett sammen:
12
Sett sammen alt. Start med å ha sushiris i en bolle. Pynt deretter med Wakame, Wasabinøtter, Rødkål med sesam og lime, Chilimajones, Mango og Søtpotetkrem