1/
Del oppskrift:

Potetpasta (gnocchi) med tomatisert krabberagu

Kok potetene møre i rikelig med vann.

Damp dem så de blir tørre og passer dem gjennom en sil opp i en bolle.

Tilsett eggeplomme, parmesan og hvetemel.

Bland massen godt sammen og smak til med salt.

Rull massen til pølser og del dem med kniv slik at de er ca. 2 cm lange.

Kok dem i vann. De er klare når de flyter opp i vannskorpa.

Ha de så over i isvann.

Tilslutt, stek dem i panne med smør, timian og hvitløk.

Tomatisert krabberagu

Kutt alle grønnsakene i små terninger.

Svi de lett i en kjele med olje.

Kjør tomatene i en blender eller benytte en stavmikser.

Tilsett tomatene i kjelen med laubærblad.

La det putre i ca. 40 minutter.

Ha i krabbekjøttet helt til slutt og server med nystekte gnocchi.