Potetpasta (gnocchi) med tomatisert krabberagu
Kok potetene møre i rikelig med vann.
Kok potetene møre i rikelig med vann.
Damp dem så de blir tørre og passer dem gjennom en sil opp i en bolle.
Tilsett eggeplomme, parmesan og hvetemel.
Bland massen godt sammen og smak til med salt.
Rull massen til pølser og del dem med kniv slik at de er ca. 2 cm lange.
Kok dem i vann. De er klare når de flyter opp i vannskorpa.
Ha de så over i isvann.
Tilslutt, stek dem i panne med smør, timian og hvitløk.
Kutt alle grønnsakene i små terninger.
Svi de lett i en kjele med olje.
Kjør tomatene i en blender eller benytte en stavmikser.
Tilsett tomatene i kjelen med laubærblad.
La det putre i ca. 40 minutter.
Ha i krabbekjøttet helt til slutt og server med nystekte gnocchi.