Potetpasta (gnocchi) med tomatisert krabberagu

En sunn og mild krabbemiddag til hverdag og fest.
  • 40 min
  • Middels
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok potetene møre i rikelig med vann.
  • 2
    Damp dem så de blir tørre og passer dem gjennom en sil opp i en bolle.
  • 3
    Tilsett eggeplomme, parmesan og hvetemel.
  • 4
    Bland massen godt sammen og smak til med salt.
  • 5
    Rull massen til pølser og del dem med kniv slik at de er ca. 2 cm lange.
  • 6
    Kok dem i vann. De er klare når de flyter opp i vannskorpa.
  • 7
    Ha de så over i isvann.
  • 8
    Tilslutt, stek dem i panne med smør, timian og hvitløk.
  • Tomatisert krabberagu:

  • 9
    Kutt alle grønnsakene i små terninger.
  • 10
    Svi de lett i en kjele med olje.
  • 11
    Kjør tomatene i en blender eller benytte en stavmikser.
  • 12
    Tilsett tomatene i kjelen med laubærblad.
  • 13
    La det putre i ca. 40 minutter.
  • 14
    Ha i krabbekjøttet helt til slutt og server med nystekte gnocchi.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 30 min Enkel Sunn

    Rispilaff med krabbe, persille og løk

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Bakt potet med krabbe, kryddersmør og gressløk

  • 5/5
    25 min Enkel Sunn

    Byggrynsalat med krabbe, granateple og fetaost