Potetpasta (gnocchi) med tomatisert krabberaguEn sunn og mild krabbemiddag til hverdag og fest.40 minMiddelsSunn Forsiden Oppskrifter Potetpasta (gnocchi) med tomatisert krabberaguLukk Fremgangsmåte 1Kok potetene møre i rikelig med vann. 2Damp dem så de blir tørre og passer dem gjennom en sil opp i en bolle. 3Tilsett eggeplomme, parmesan og hvetemel. 4Bland massen godt sammen og smak til med salt. 5Rull massen til pølser og del dem med kniv slik at de er ca. 2 cm lange. 6Kok dem i vann. De er klare når de flyter opp i vannskorpa. 7Ha de så over i isvann. 8Tilslutt, stek dem i panne med smør, timian og hvitløk.Tomatisert krabberagu: 9Kutt alle grønnsakene i små terninger. 10Svi de lett i en kjele med olje. 11Kjør tomatene i en blender eller benytte en stavmikser. 12Tilsett tomatene i kjelen med laubærblad. 13La det putre i ca. 40 minutter. 14Ha i krabbekjøttet helt til slutt og server med nystekte gnocchi.Relaterte oppskrifter 20 min Enkel SunnRugbrød med selleri-remulade og taskekrabbe 20 min Enkel SunnFried rice med krabbe! 5/5 35 min Enkel Sunn´Chopped Salad´ med krabbe 15 min Middels Sunn Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing
Lukk Fremgangsmåte 1Kok potetene møre i rikelig med vann. 2Damp dem så de blir tørre og passer dem gjennom en sil opp i en bolle. 3Tilsett eggeplomme, parmesan og hvetemel. 4Bland massen godt sammen og smak til med salt. 5Rull massen til pølser og del dem med kniv slik at de er ca. 2 cm lange. 6Kok dem i vann. De er klare når de flyter opp i vannskorpa. 7Ha de så over i isvann. 8Tilslutt, stek dem i panne med smør, timian og hvitløk.Tomatisert krabberagu: 9Kutt alle grønnsakene i små terninger. 10Svi de lett i en kjele med olje. 11Kjør tomatene i en blender eller benytte en stavmikser. 12Tilsett tomatene i kjelen med laubærblad. 13La det putre i ca. 40 minutter. 14Ha i krabbekjøttet helt til slutt og server med nystekte gnocchi.