Rugbrød med selleri-remulade og taskekrabbe
Selleri-Remulade
Kutt renset og skrelt rotselleri i tynne strimler. Marinér selleri med litt salt og sitronsaft. La ligge i noen minutter.
Kutt renset og skrelt rotselleri i tynne strimler. Marinér selleri med litt salt og sitronsaft. La ligge i noen minutter.
Kutt løk og agurk i tynne små strimler. Finhakk estragon.
Klem ut vesken av selleriroten. Bland sammen med de øvrige ingredienser.
Smak til med salt og sitron.
Rens urter fra stilk. Ha i en blandebolle.
Smak opp med eddik, salt, pepper og olivenolje. Gjør dette rett før servering.
Kutt vekk skorpen på rugbrødet.
Kutt rugbrød i strimler. Stek i smør på medium/høy varme på begge sider.
Montér i rekkefølgen; Brød, sellerirot-remulade, krabbe og urtesalat. Pynt med det du har tilgjengelig. Nyt!