Rugbrød med selleri-remulade og taskekrabbe

Kanskje finne din indre dansker og lage et lite smørrebrød til kvelds? Eller til forrett? Eller som snacks?
  • 20 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • TIPS
    Du skal steke rugbrødet, så om du har en litt "tilårskommen" skalk, er dette er strålende og bærekraftig måte å bli kvitt den på :-)
  • Selleri-Remulade:

  • 1
    Kutt renset og skrelt rotselleri i tynne strimler. Marinér selleri med litt salt og sitronsaft. La ligge i noen minutter.
  • 2
    Kutt løk og agurk i tynne små strimler. Finhakk estragon.
  • 3
    Klem ut vesken av selleriroten. Bland sammen med de øvrige ingredienser.
  • 4
    Smak til med salt og sitron.
  • Urtesalat:

  • 5
    Rens urter fra stilk. Ha i en blandebolle.
  • 6
    Smak opp med eddik, salt, pepper og olivenolje. Gjør dette rett før servering.
  • Sett sammen:

  • 7
    Kutt vekk skorpen på rugbrødet.
  • 8
    Kutt rugbrød i strimler. Stek i smør på medium/høy varme på begge sider.
  • 9
    Montér i rekkefølgen; Brød, sellerirot-remulade, krabbe og urtesalat. Pynt med det du har tilgjengelig. Nyt!

Relaterte oppskrifter

  • 20 min Enkel Sunn

    Fried rice med krabbe!

  • 5/5
    35 min Enkel Sunn

    ´Chopped Salad´ med krabbe

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus