1/
Del oppskrift:

Smørkokt sommerkål fylt med krabbesalat, 'nduja og revet Pepperrot

Ha vann, buljong, smør og salt i en stor gryte med lokk. Kok opp over høy varme

Del kålen i båter omtrent 3-4 cm på det tykkeste. Ha kålen i gryta, sett på lokket, og la dampe i 4-5 minutter til kålen er mør

Ta ut kålen og riv ut det innerste av kålen, så det blir som en "kopp" du kan ha gode greier i. IKKE KAST KOKEVANNET.

Finhakk den kålen du har fjerna, og bland dette med krabbekjøtt. Smak til med sitron.

Legg kål i suppeskåler og topp med krabbesalat, 'nduja og pepperrot.

Skum opp kålsmøret som er igjen i gryta med en stavmikser og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Hell kålskummet over kålen med 'nduja og pepperrot og server med en gang