Spicy Crab Fried Rice
Varm olje på middels høy varme i en stor wokpanne. Fres løk og hvitløk til gyllen og klekk inn eggene. Stikk hull i plommene så de flyter utover. Rør lett sammen med eggehvitene.
Varm olje på middels høy varme i en stor wokpanne. Fres løk og hvitløk til gyllen og klekk inn eggene. Stikk hull i plommene så de flyter utover. Rør lett sammen med eggehvitene.
La eggene bli litt faste før du vender og brekker de oppi mindre biter. Tilsett ris og gulrøtter.
Bland alle ingrediensene godt sammen før du tilsetter soyasaus, fiskesaus, sukker og pepper. Bland godt opp og ha deretter oppi krabbekjøttet fra Hitramat
Vend krabbekjøttet inn sammen med risen. La risen steke og trekke i seg alle smakene i ca. 2-3 minutter til, og rør opp av og til.
Ha til slutt oppi hakket vårløk eller koriander, bland opp en siste gang så er denne klar. Serveres med noen lime båter og agurk skiver.