1/
Del oppskrift:

Steambun med krabbe og karrimajones

Steambun

Bland alle de tørre ingrediense i en eltebolle.

Smelt smør i en kjele og tilsett melk. Varmes opp til ca. 40 grader og helles over i bollen med det tørre.

Elt sammen i ca. 5 minutter til en smidig deig.

Dekk plast og la deigen heve til dobbel størrelse.

Del deigen i emner på 40-50 gram og rull dem ut og legg på brett. Dekk med plastfolie.

Heves til dobbel størrelse.

Kjevle dem ovale, pensle overflaten med olje og brettes slik at sidene med olje ligger mot hverandre.

Legg på mellomleggspapir eller små firkanter av bakepapir og dekk med plast.

Heves til ca. dobbel størrelse før de dampes i en bambuskurv eller dampovn i 6 minutter.

Karrimajones

Bland eggeplomme, sennep og karri en bolle og visp sammen.

Spe så inn oljen i en tynn stråle under konstant omrøring. Smak til med salt og sitron.

Fyll steambuns med agurkskiver, koriander, finsnittet løk og krabbekjøtt.