Steambun med krabbe og karrimajonesEn digg steambun med krabbe og karri, til fest, middag eller som forrett.50 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Steambun med krabbe og karrimajonesLukk FremgangsmåteSteambun: 1Bland alle de tørre ingrediense i en eltebolle. 2Smelt smør i en kjele og tilsett melk. Varmes opp til ca. 40 grader og helles over i bollen med det tørre. 3Elt sammen i ca. 5 minutter til en smidig deig. 4Dekk plast og la deigen heve til dobbel størrelse. 5Del deigen i emner på 40-50 gram og rull dem ut og legg på brett. Dekk med plastfolie. 6Heves til dobbel størrelse. 7Kjevle dem ovale, pensle overflaten med olje og brettes slik at sidene med olje ligger mot hverandre. 8Legg på mellomleggspapir eller små firkanter av bakepapir og dekk med plast. 9Heves til ca. dobbel størrelse før de dampes i en bambuskurv eller dampovn i 6 minutter.Karrimajones: 10Bland eggeplomme, sennep og karri en bolle og visp sammen. 11Spe så inn oljen i en tynn stråle under konstant omrøring. Smak til med salt og sitron. 12Fyll steambuns med agurkskiver, koriander, finsnittet løk og krabbekjøtt.Relaterte oppskrifter 40 min Enkel KosSprø Kokosfriterte Krabbeklør 5/5 50 min Middels KosKam Heong Krabbe 5/5 40 min Enkel KosButtermilk Crab 5/5 150 min Middels KosKrabbekaker med grønn curry
Lukk FremgangsmåteSteambun: 1Bland alle de tørre ingrediense i en eltebolle. 2Smelt smør i en kjele og tilsett melk. Varmes opp til ca. 40 grader og helles over i bollen med det tørre. 3Elt sammen i ca. 5 minutter til en smidig deig. 4Dekk plast og la deigen heve til dobbel størrelse. 5Del deigen i emner på 40-50 gram og rull dem ut og legg på brett. Dekk med plastfolie. 6Heves til dobbel størrelse. 7Kjevle dem ovale, pensle overflaten med olje og brettes slik at sidene med olje ligger mot hverandre. 8Legg på mellomleggspapir eller små firkanter av bakepapir og dekk med plast. 9Heves til ca. dobbel størrelse før de dampes i en bambuskurv eller dampovn i 6 minutter.Karrimajones: 10Bland eggeplomme, sennep og karri en bolle og visp sammen. 11Spe så inn oljen i en tynn stråle under konstant omrøring. Smak til med salt og sitron. 12Fyll steambuns med agurkskiver, koriander, finsnittet løk og krabbekjøtt.