Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik
Syltet reddik
Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett reddik kuttet i to.
Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett reddik kuttet i to.
Trekk av varmen og la stå.
Kjør Avokado, Creme Fraiché, Chilisaus og limejuice med stavmikser. Smak til med salt.
Bland salt og maismel. Spe inn med vann og samle i en deig.
Mål deigen i emner på rundt 25g og press mellom bakepapir i en tortillapresse.
Varm opp oljen til 160 grader og friter tortillalefsene gyldne på begge sider.
Fisk dem opp av frityren og hvil på et kjøkkenpapir.
Legg tostada flatt på et serveringsfat og topp med Krabbe, syltet Reddik, Jalapenos, Sjalottløk og Koriander. Eller bare de garnityrer du ønsker!