Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett reddik kuttet i to.
2
Trekk av varmen og la stå.
TIPS
Dette er en enkel syltelake, og du kan sylte nesten hva som helst. Prøv deg fram! Har du det i en boks med lokk i kjøleskapet holder det seg i flere uker.
Avokado- og Creme Fraiché-krem:
3
Kjør Avokado, Creme Fraiché, Chilisaus og limejuice med stavmikser. Smak til med salt.
Tostada:
4
Bland salt og maismel. Spe inn med vann og samle i en deig.
5
Mål deigen i emner på rundt 25g og press mellom bakepapir i en tortillapresse.
6
Varm opp oljen til 160 grader og friter tortillalefsene gyldne på begge sider.
7
Fisk dem opp av frityren og hvil på et kjøkkenpapir.
TIPS
Om du ikke har tortillapresse - eller ønsker å skippe dette steget, er det mange som selger små maislefser. Hopp da rett til steg 6.
Sette sammen:
8
Legg tostada flatt på et serveringsfat og topp med Krabbe, syltet Reddik, Jalapenos, Sjalottløk og Koriander. Eller bare de garnityrer du ønsker!