Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett reddik kuttet i to.
2
Trekk av varmen og la stå.
TIPS
Dette er en enkel syltelake, og du kan sylte nesten hva som helst. Prøv deg fram! Har du det i en boks med lokk i kjøleskapet holder det seg i flere uker.
Avokado- og Creme Fraiché-krem:
3
Kjør Avokado, Creme Fraiché, Chilisaus og limejuice med stavmikser. Smak til med salt.
Tostada:
4
Bland salt og maismel. Spe inn med vann og samle i en deig.
5
Mål deigen i emner på rundt 25g og press mellom bakepapir i en tortillapresse.
6
Varm opp oljen til 160 grader og friter tortillalefsene gyldne på begge sider.
7
Fisk dem opp av frityren og hvil på et kjøkkenpapir.
TIPS
Om du ikke har tortillapresse - eller ønsker å skippe dette steget, er det mange som selger små maislefser. Hopp da rett til steg 6.
Sette sammen:
8
Legg tostada flatt på et serveringsfat og topp med Krabbe, syltet Reddik, Jalapenos, Sjalottløk og Koriander. Eller bare de garnityrer du ønsker!
Relaterte oppskrifter
30 min
Middels
Kos
Wonton med svin og krabbe. Og Nouc Cham (dippesaus)