Tostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik

Tostada er enkelt og greit "toast" på spansk - og brukes om retter med stekt tortillas Ypperlig til krabbe!
  • 40 min
  • Enkel
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Syltet reddik:

  • 1
    Kok opp eddik, sukker og vann og tilsett reddik kuttet i to.
  • 2
    Trekk av varmen og la stå.
  • TIPS
    Dette er en enkel syltelake, og du kan sylte nesten hva som helst. Prøv deg fram! Har du det i en boks med lokk i kjøleskapet holder det seg i flere uker.
  • Avokado- og Creme Fraiché-krem:

  • 3
    Kjør Avokado, Creme Fraiché, Chilisaus og limejuice med stavmikser. Smak til med salt.
  • Tostada:

  • 4
    Bland salt og maismel. Spe inn med vann og samle i en deig.
  • 5
    Mål deigen i emner på rundt 25g og press mellom bakepapir i en tortillapresse.
  • 6
    Varm opp oljen til 160 grader og friter tortillalefsene gyldne på begge sider.
  • 7
    Fisk dem opp av frityren og hvil på et kjøkkenpapir.
  • TIPS
    Om du ikke har tortillapresse - eller ønsker å skippe dette steget, er det mange som selger små maislefser. Hopp da rett til steg 6.
  • Sette sammen:

  • 8
    Legg tostada flatt på et serveringsfat og topp med Krabbe, syltet Reddik, Jalapenos, Sjalottløk og Koriander. Eller bare de garnityrer du ønsker!

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry