Grillet søtpotet og mais, krabbe, avakado og soyasmør

En frisk krabberett, ypperlig alternativ på grillen.
  • 35 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Krabbe med søptpotet, mais, krabbe og avakado:

  • 1
    Bak søtpoteten hele med skall i ovnen på 200 grader i ca. 1 time (avhenger av størrelsen).
  • 2
    Riv av skallet og skjær i 2 cm tykke skiver. Grill dem på den ene siden.
  • 3
    Kok maiskolbene i rikelig med vann i ca. 40 minutter.
  • 4
    Grill dem på alle sider og pensle dem så med oliven og salt.
  • 5
    Skjær maiskornene fra kolben og smak til med salt.
  • 6
    Rens avakado og ha i blender med et fedd hvitløk og saften fra 2 lime.
  • 7
    Kjør det til en jevn masse. Smak til med salt.
  • Soyasmør med lime:

  • 8
    Smelt smøret på medium varme og la det koke under omrøring til det har blitt lysebrunt.
  • 9
    La det avkjøle seg før du har i soya og saften fra 3 lime.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    20 min Enkel Kos

    Krabbegrateng med pasta og estragon

  • 4/5
    20 min Enkel Kos

    Krabbe med hoisinmajones og tempuraperler

  • 5/5
    30 min Middels Kos

    Grillet spisskål med krabbe, smørsaus og sprø potet

  • 25 min Middels Kos

    Krabbe med syltet sopp, grillet kålrot og kefirdressing