Krabbeoppskrift - Krabbesalat på ertepannacotta

Krabbesalat på ertepannacotta

Denne pannacottaen gjør seg ypperlig som forrett. Dijonsennep, kålrot og stjerneanis sammen med krabbeklokjøtt pirrer smaksløkene akkurat som en god forrett skal.
  • 120 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • Ertepannacotta:

  • 1
    Kok opp alle ingredienser, unntatt gelatin, i 5 minutter. Kjør erteblandingen i en blender og sil av. Smak til med salt og sukker.
  • 2
    Rør inn de bløtlagte gelatinplatene mens erteblandingen fortsatt er varm.
  • 3
    Hell i ønskede serveringsskåler/glass . Ca. 0,5-0,7 dl pr. person. Sett kjølig i minimum 1 time.
  • Krabbesalat:

  • 4
    Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og sitron.
  • Syltet kålrot:

  • 5
    Kok opp edikk, sukker, stjerneanis og korianderfrø og la det trekke i 10 minutter.
  • 6
    Del opp kålrot i skiver, ca. 2 cm tykke. Stikk ut rundinger av disse. Skjær kålrotrundingene i tynne skiver på en mandolin. La kålroten sylte i laken i minst 30 minutter.
  • 7
    Legg opp krabbesalaten på panacottaen og pynt med syltet kålrot.

Relaterte oppskrifter

  • 40 min Enkel Kos

    Sprø Kokosfriterte Krabbeklør

  • 5/5
    50 min Middels Kos

    Kam Heong Krabbe

  • 5/5
    40 min Enkel Kos

    Buttermilk Crab

  • 5/5
    150 min Middels Kos

    Krabbekaker med grønn curry