Hold nede ctrl tasten og trykk + / -Hold nede cmd tasten og trykk + / -
Krabbesalat på ertepannacotta
Denne pannacottaen gjør seg ypperlig som forrett. Dijonsennep, kålrot og stjerneanis sammen med krabbeklokjøtt pirrer smaksløkene akkurat som en god forrett skal.
Kok opp alle ingredienser, unntatt gelatin, i 5 minutter. Kjør erteblandingen i en blender og sil av. Smak til med salt og sukker.
2
Rør inn de bløtlagte gelatinplatene mens erteblandingen fortsatt er varm.
3
Hell i ønskede serveringsskåler/glass . Ca. 0,5-0,7 dl pr. person. Sett kjølig i minimum 1 time.
Krabbesalat:
4
Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og sitron.
Syltet kålrot:
5
Kok opp edikk, sukker, stjerneanis og korianderfrø og la det trekke i 10 minutter.
6
Del opp kålrot i skiver, ca. 2 cm tykke. Stikk ut rundinger av disse. Skjær kålrotrundingene i tynne skiver på en mandolin. La kålroten sylte i laken i minst 30 minutter.
7
Legg opp krabbesalaten på panacottaen og pynt med syltet kålrot.