Krabbeoppskrift, krabbetaco med jalapenomajones

Krabbetaco med jalapeñomajones

Rågod og sunn rett som alternativ til den klassiske fredagstacoen. Krabbeklokjøtt, jalapeños og redikker, det er så godt at det bare må prøves.
  • 120 min
  • Middels
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Saltbak selleriroten mør, i ca. 1,5 timer på 200 grader (avhengig av størrelse). Når selleriroten er avkjølt, skreller du av skallet og skjærer den i tynne skiver.
  • 2
    Grovkutt persilleblader og jalapeño.
  • 3
    Varm oljen til 62 grader. La persille og jalapenos trekke i oljen i ca. 10 minutter.
  • 4
    Kjør dette i blender til oljen blir knallgrønn. Sil oljen gjennom et kaffefilter.
  • 5
    Pisk sammen eggeplommene og spe med oljen til majones. Smak til med salt og lime.
  • 6
    Bland krabbekjøtt og majones. Fyll blandingen i sellerirotskivene.
  • 7
    Topp med skiver med jalapenos og reddik.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    15 min Enkel Sunn

    Krabbe rillette

  • 30 min Enkel Sunn

    Krabbe pytt i panne

  • 90 min Middels Sunn

    Krabbe og artisjokksalat

  • 60 min Enkel Sunn

    Krabbepoke