Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus

En strålende sommerrett for alle med litt kulinarisk dragning mot Asia
  • 40 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Vårruller:

  • 1
    Legg risnudler i vann til de er myke.
  • 2
    Bland nudler med krabbe, Hoisin-saus, østerssaus og smak til med lime, salt og pepper.
  • 3
    Kutt mango, agurk og vårlæk i tynne strimler.
  • 4
    Bløt rispapirene raskt i vann under springen, rist de godt og legg de på arbeidsbenken.
  • 5
    Legg på nudler med krabbe og grønnsaker, brett en gang over og legg sidene inn på rull rundt.
  • 6
    Dypp vårrullene i hjemmelagt sursøt chili-saus og nyt!
  • Sursøt Chili-saus:

  • 7
    Kok opp vann, eddik og sukker.
  • 8
    Tilsett chili, løk, ingefær og hvitløk og la dette putre i ca 15-20 minutter, før du smaker til med limeskall, soya og østerssaus.
  • 9
    Tykne med maizena og sett i kjøleskapet for avkjøling.
  • 10
    Server med koriander til de myke vårrullene med krabbe. God sommer!

Relaterte oppskrifter

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 4/5
    50 min Enkel Sunn

    Chilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris

  • 4/5
    20 min Middels Sunn

    Spicy Crab Fried Rice

  • 5/5
    25 min Enkel Sunn

    Asiatisk krabbesalat