Kutt alle grønsaker bortsett fra ingefær og svett dem i kjele med koriander og sviss lett.
2
Tilsett hvitvinseddik og reduser til det er igjen ca.15 %. Ha i soyasaus, ketjap manis, brunsukker og ha på lokk og trekk av varmen. La det stå og trekke i 1 time.
3
Ha deretter i revet ingefær, lime og appelsin juice. Sil ponzusausen.
TIPS
Denne oppskriften kan fint lages i større mengder og fryses. Bruk lett soya saus. Vanlig soya saus kan ofte være i salteste laget. Kjøp gjerne soyasauser og øvrige ingredienser i flerkulturelle butikker, der finner du spennende og bra produkter.
4
Ha nudlene i en bolle. Hell over med kokende vann så det dekker og vell så det. La trekke i 3-4 minutter. Sil og vend inn litt nøytral olje så de ikke kleber sammen.
5
Bland nudler, grønnsaker, nøtter og krabbe i en stor bolle. Vend inn med rikelig med ponzusaus rett før servering. Server på fat og dryss over med grovhakket koriander og cashewnøtter.
TIPS
Klipp opp nudlene med saks etter de er kokt. Da blir de lettere å fordele i salaten.
Relaterte oppskrifter
15 min
Middels
Sunn
Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing
5/5
40 min
Enkel
Sunn
Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus