Krabbeoppskrift, fylt purreløk med estragonmajones

Fylt purreløk med estragonmajones

Krabbe med en tvist fra grillen. Denne retten stikker seg ut ikke bare på smak, men også utseendet. Sunn, smakfull og utmerket til sommerfesten.
  • 60 min
  • Middels
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Brent purreløk:

  • 1
    Grill purreløken rett på kullet i grillen i ca. 15 minutter eller til de er møre helt gjennom (de vil bli brent på utsiden). Avkjøl.
  • 2
    Åpen purreløken ved å snitte fra topp til bunn. Ta ut de innerste lagene av purreløken og grovhakk.
  • 3
    Bland sammen krabbekjøtt, tomat og grovhakket purreløk. Smak til med sitron og salt.
  • Estragonmajones:

  • 4
    Ha eggeplomme, eddik, estragon og sennep i en bolle.
  • 5
    Kjør med stavmikser og spe med olje. Smak til med sitronsaft og salt.
  • 6
    Bland litt av estragonmajonesen i krabbeblandingen.
  • 7
    Fyll blandingen i purreløken. Topp med estragonmajones og estragonblader.

Relaterte oppskrifter

  • 4/5
    15 min Enkel Sunn

    Lisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco

  • 4/5
    40 min Enkel Sunn

    Krabbe Mac`n Cheese

  • 60 min Enkel Sunn

    Krabbemaki

  • 40 min Middels Sunn

    Papaya-og pomelosalat med krabbe