Krabbeoppskrift, fylt purreløk med estragonmajones

Fylt purreløk med estragonmajones

Krabbe med en tvist fra grillen. Denne retten stikker seg ut ikke bare på smak, men også utseendet. Sunn, smakfull og utmerket til sommerfesten.
  • 60 min
  • Middels
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Brent purreløk:

  • 1
    Grill purreløken rett på kullet i grillen i ca. 15 minutter eller til de er møre helt gjennom (de vil bli brent på utsiden). Avkjøl.
  • 2
    Åpen purreløken ved å snitte fra topp til bunn. Ta ut de innerste lagene av purreløken og grovhakk.
  • 3
    Bland sammen krabbekjøtt, tomat og grovhakket purreløk. Smak til med sitron og salt.
  • Estragonmajones:

  • 4
    Ha eggeplomme, eddik, estragon og sennep i en bolle.
  • 5
    Kjør med stavmikser og spe med olje. Smak til med sitronsaft og salt.
  • 6
    Bland litt av estragonmajonesen i krabbeblandingen.
  • 7
    Fyll blandingen i purreløken. Topp med estragonmajones og estragonblader.

Relaterte oppskrifter

  • 25 min Enkel Sunn

    Risoni med krabbe, tomatvinaigrette og urter

  • 30 min Enkel Sunn

    Rispilaff med krabbe, persille og løk

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Bakt potet med krabbe, kryddersmør og gressløk

  • 4/5
    25 min Enkel Sunn

    Byggrynsalat med krabbe, granateple og fetaost