Fylt purreløk med estragonmajonesKrabbe med en tvist fra grillen. Denne retten stikker seg ut ikke bare på smak, men også utseendet. Sunn, smakfull og utmerket til sommerfesten.60 minMiddelsSunn Forsiden Oppskrifter Fylt purreløk med estragonmajonesLukk FremgangsmåteBrent purreløk: 1Grill purreløken rett på kullet i grillen i ca. 15 minutter eller til de er møre helt gjennom (de vil bli brent på utsiden). Avkjøl. 2Åpen purreløken ved å snitte fra topp til bunn. Ta ut de innerste lagene av purreløken og grovhakk. 3Bland sammen krabbekjøtt, tomat og grovhakket purreløk. Smak til med sitron og salt.Estragonmajones: 4Ha eggeplomme, eddik, estragon og sennep i en bolle. 5Kjør med stavmikser og spe med olje. Smak til med sitronsaft og salt. 6Bland litt av estragonmajonesen i krabbeblandingen. 7Fyll blandingen i purreløken. Topp med estragonmajones og estragonblader.Relaterte oppskrifter 5/5 15 min Enkel SunnLisbeth Størvolds sommerlige Krabbetaco 4/5 40 min Enkel SunnKrabbe Mac`n Cheese 60 min Enkel SunnKrabbemaki 5/5 40 min Middels SunnPapaya-og pomelosalat med krabbe
Lukk FremgangsmåteBrent purreløk: 1Grill purreløken rett på kullet i grillen i ca. 15 minutter eller til de er møre helt gjennom (de vil bli brent på utsiden). Avkjøl. 2Åpen purreløken ved å snitte fra topp til bunn. Ta ut de innerste lagene av purreløken og grovhakk. 3Bland sammen krabbekjøtt, tomat og grovhakket purreløk. Smak til med sitron og salt.Estragonmajones: 4Ha eggeplomme, eddik, estragon og sennep i en bolle. 5Kjør med stavmikser og spe med olje. Smak til med sitronsaft og salt. 6Bland litt av estragonmajonesen i krabbeblandingen. 7Fyll blandingen i purreløken. Topp med estragonmajones og estragonblader.