Bulgur-salat med KrabbeBulgur er rett og slett hvete som kokes, tørkes og knuses. Det brukes masse av det i Norge i dag, selv om Bulgur i utgangspunktet stammer fra Midt-Østen.25 minEnkelSunn Forsiden Oppskrifter Bulgur-salat med KrabbeLukk FremgangsmåteBulgur-salat: 1Kok opp væsken med en klype salt. 2Når vannet koker tilsetter du grov Bulgur, og koker til væsken har fordampet. (ca 8-10min.). Rør av og til for å unngå at noe brenner seg. 3Smak på Bulguren og sørg for at den er gjennomkokt. Er den litt hard, tilsetter du mer væske. 4Vend inn Olivenolje.TIPSKoker du opp ekstra Bulgur (som du fint kan gjøre!) kan du ha den i en lufttett boks i kjøleskapet. (Kan fint stå i 3-4 dager).Sette sammen: 5Ha Bulguren i en salatbolle, og vend inn Agurk, Syltet løk, Koriander, bakt Paprika og så mye krabbe du ønsker!Relaterte oppskrifter 15 min Middels Sunn Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing 5/5 40 min Enkel SunnMyke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus 4/5 50 min Enkel SunnChilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris 4/5 20 min Middels SunnSpicy Crab Fried Rice
Lukk FremgangsmåteBulgur-salat: 1Kok opp væsken med en klype salt. 2Når vannet koker tilsetter du grov Bulgur, og koker til væsken har fordampet. (ca 8-10min.). Rør av og til for å unngå at noe brenner seg. 3Smak på Bulguren og sørg for at den er gjennomkokt. Er den litt hard, tilsetter du mer væske. 4Vend inn Olivenolje.TIPSKoker du opp ekstra Bulgur (som du fint kan gjøre!) kan du ha den i en lufttett boks i kjøleskapet. (Kan fint stå i 3-4 dager).Sette sammen: 5Ha Bulguren i en salatbolle, og vend inn Agurk, Syltet løk, Koriander, bakt Paprika og så mye krabbe du ønsker!