Bulgur-salat med Krabbe

Bulgur er rett og slett hvete som kokes, tørkes og knuses. Det brukes masse av det i Norge i dag, selv om Bulgur i utgangspunktet stammer fra Midt-Østen.
  • 25 min
  • Enkel
  • Sunn
Lukk

Fremgangsmåte

  • Bulgur-salat:

  • 1
    Kok opp væsken med en klype salt.
  • 2
    Når vannet koker tilsetter du grov Bulgur, og koker til væsken har fordampet. (ca 8-10min.). Rør av og til for å unngå at noe brenner seg.
  • 3
    Smak på Bulguren og sørg for at den er gjennomkokt. Er den litt hard, tilsetter du mer væske.
  • 4
    Vend inn Olivenolje.
  • TIPS
    Koker du opp ekstra Bulgur (som du fint kan gjøre!) kan du ha den i en lufttett boks i kjøleskapet. (Kan fint stå i 3-4 dager).
  • Sette sammen:

  • 5
    Ha Bulguren i en salatbolle, og vend inn Agurk, Syltet løk, Koriander, bakt Paprika og så mye krabbe du ønsker!

Relaterte oppskrifter

  • 15 min Middels Sunn

    Krabbesalat med stekt sesam- og tamarinddressing

  • 5/5
    40 min Enkel Sunn

    Myke vårruller med Krabbe, Mango & Sursøt Chili-saus

  • 4/5
    50 min Enkel Sunn

    Chilikrabbe med sprøstekt hvitløk og stekt ris

  • 4/5
    20 min Middels Sunn

    Spicy Crab Fried Rice