Egg Benedict med krabbeEn klassiker med krabbe, perfekt til helgefrokosten.35 minMiddelsKos Forsiden Oppskrifter Egg Benedict med krabbeLukk Fremgangsmåte 1Kok opp vannet med eddik. 2Skru ned varmen slik at det er rett under kokepunktet. 3Knekk egget i en kopp. Ta ett egg av gangen. 4Ha ett egg av gangen forsiktig opp i vannet. 5La de trekke i ca. 4-5 minutter. 6Ha de over på kjøkkenpapir med en spiseskje slik at vannet kan renne av. 7Ha salat og krabbe på rugbrødskiver. 8Ha posjerte egg på og Hollaindaise til slutt. 9Dryss over bittelitt cayennepepper.Relaterte oppskrifter 4/5 20 min Enkel KosOnigiri med krabbe 4/5 30 min Enkel KosRekechips med Krabberøre 4/5 80 min Middels KosPasta Agnolotti fylt med Krabbe 4/5 40 min Enkel KosTostada med Krabbe, Avokado og syltet Reddik
Lukk Fremgangsmåte 1Kok opp vannet med eddik. 2Skru ned varmen slik at det er rett under kokepunktet. 3Knekk egget i en kopp. Ta ett egg av gangen. 4Ha ett egg av gangen forsiktig opp i vannet. 5La de trekke i ca. 4-5 minutter. 6Ha de over på kjøkkenpapir med en spiseskje slik at vannet kan renne av. 7Ha salat og krabbe på rugbrødskiver. 8Ha posjerte egg på og Hollaindaise til slutt. 9Dryss over bittelitt cayennepepper.