Egg Benedict med krabbe

En klassiker med krabbe, perfekt til helgefrokosten.
  • 35 min
  • Middels
  • Kos
Lukk

Fremgangsmåte

  • 1
    Kok opp vannet med eddik.
  • 2
    Skru ned varmen slik at det er rett under kokepunktet.
  • 3
    Knekk egget i en kopp. Ta ett egg av gangen.
  • 4
    Ha ett egg av gangen forsiktig opp i vannet.
  • 5
    La de trekke i ca. 4-5 minutter.
  • 6
    Ha de over på kjøkkenpapir med en spiseskje slik at vannet kan renne av.
  • 7
    Ha salat og krabbe på rugbrødskiver.
  • 8
    Ha posjerte egg på og Hollaindaise til slutt.
  • 9
    Dryss over bittelitt cayennepepper.

Relaterte oppskrifter

  • 25 min Enkel Kos

    Lisbeth Størvolds grillede krabbeklør med Løpstikke

  • 4/5
    45 min Middels Kos

    Helkrabbe med cajunsmørsaus og mais

  • 5/5
    20 min Enkel Kos

    Crab roll - krabbe i pølsebrød

  • 3/5
    30 min Enkel Kos

    Kreolsk pasta med krabbe